Licht gevat in een zwart volume.

Prologe en Regule reflecteren grondig de gekende Kreon basisprincipes: kwaliteit, design en architecturale integratie. De namen “Prologe” en “Regule” vinden hun oorsprong in “Prologus in Antiphonarium” en “Regule Rithmice”, twee manuscripten van de middeleeuwse muziektheoreticus Guido d’Arezzo. Hij creerde het nu algemeen aanvaard systeem om muziek te beschrijven. Prologe en Regule; twee nieuwe concepten, welke in een modulair systeem zeer flexibile composities aanbieden voor een gepersonaliseerde lichtscenografie.

Design door Kristof Pycke

catalogue sheets Prologe 80 | pdf | 2.4 MB
catalogue sheets Prologe 145 | pdf | 2.1 MB

 

Prologe 80
kr967111 Prologe vormt het basiselement in deze collectie. Een sterk afgelijnde geometrische vorm afgewerkt in afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillende louvers laten u toe dit basisvolume de identiteit te geven die u zoekt.

 

Prologe 80 in-Line / in-Dolma
kr965111 Prologe 80 in-Line Licht krijgt massa, vorm en diepte. Met behulp van geprefabriceerde aluminium profielen, kunnen openingen gemaakt worden in bepleisterde oppervlakten waarin de lichtelementen verzonken zijn. De op maat gemaakte profielen zijn steeds voorbekabeld en worden volgens uw lichtontwerp gerealiseerd. Het toestel wordt afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillende louvers laten u toe het profiel de identiteit te geven die u zoekt.

Prologe 80 in-Dolma

Prologe elementen steken lichtjes uit het ingebouwde geanodiseerde aluminium profiel waarbij het plafond tot een flexibel en functioneel landschap kan gemaakt worden. De op maat gemaakte profielen zijn steeds voorbekabeld en worden volgens uw lichtontwerp ge- realiseerd. Het toestel wordt afgewerkt in afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillende louvers laten u toe het profiel de identiteit te geven die u zoekt.

 

Prologe Ligna
kr965970 Ligna is een continue lichtlijn voor gebruik in Prologe profielen met een lichtrendement van meer dan 50% en ontwikkeld in samenwerking met Bartenbach Lichtlabor. Een innovatieve OLDP (opalised linear de-glaring prism) optiek zorgt ervoor dat de lichtlijn nauwelijk onderbroken wordt. Een intelligente constructie en modulatie maakt een installatie en montage in de Prologe profielen mogelijk zonder gereedschap.

 

Prologe 80 on-Regule
kr964111 Regule is een opbouw aluminium profiel dat het stroomrailsysteem in een nieuwe vorm giet. Het creëert de ultieme dialoog tussen toestel en plafond terwijl het profiel zelf deel wordt van de architectuur. De regule kan verschillende Prologe elementen bevat- ten met uiteenlopende lichtbronnen. Deze speciaal ontwikkelde rail is voorzien van 3 circuits en 1 dimkanaal. Prologe 80 on-Regule biedt verscheidene lichtbronnen met een vaste directe lichtuitstraling en richtbare toestellen met laagvolt halogeen lampen. Eenmaal in het profiel geklikt kunnen zij gemakkelijk verplaatst worden om te voldoen aan wisselende noden. Het toestel wordt afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillende louvers laten u toe het profiel de identiteit te geven die u zoekt.

 

Prologe 145
kr987181 Dit nieuwe basiselement in de Prologe serie combineert grote lichtopbrengsten te combineren met een sterk afgelijnde geometrische vorm met relatief kleine afmetingen. Prologe 145 voegt vaste en richtbare lichtbronnen toe aan de Prologe familie en verwisselbare reflectoren laten u toe het licht te beheersen en te richten in de ruimte zodat verschillende lichtoplossingen mogelijk worden. Het toestel wordt afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillen- de louvers laten u toe het basisvolume de identiteit te geven die u zoekt.

 

Prologe 145 in-Line / in-Dolma
kr985121 Prologe 145 in-Line Licht krijgt massa, vorm en diepte. Met behulp van geprefabriceerde aluminium profielen, kunnen openingen gemaakt worden in bepleisterde oppervlakten waarin de lichtelementen verzonken zijn. De op maat gemaakte profielen zijn steeds voorbekabeld en worden volgens uw lichtontwerp gerealiseerd. Het toestel wordt afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillende louvers laten u toe het profiel de identiteit te geven die u zoekt.

Prologe 145 in-Dolma

Prologe elementen steken lichtjes uit het ingebouwde geanodiseerde aluminium profiel waarbij het plafond tot een flexibel en functioneel landschap kan gemaakt worden. De op maat gemaakte profielen zijn steeds voorbekabeld en worden volgens uw lichtontwerp ge- realiseerd. Het toestel wordt afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillende louvers laten u toe het profiel de identiteit te geven die u zoekt.

 

Prologe 145 on-Regule
kr984121 Regule is een opbouw aluminium profiel dat het stroomrailsysteem in een nieuwe vorm giet. Het creëert de ultieme dialoog tussen toestel en plafond terwijl het profiel zelf deel wordt van de architectuur. De regule kan verschillende Prologe elementen bevat- ten met uiteenlopende lichtbronnen. Deze speciaal ontwikkelde rail is voorzien van 3 circuits en 1 dimkanaal. Prologe 80 on-Regule biedt verscheidene lichtbronnen met een vaste directe lichtuitstraling en richtbare toestellen met laagvolt halogeen lampen. Eenmaal in het profiel geklikt kunnen zij gemakkelijk verplaatst worden om te voldoen aan wisselende noden. Het toestel wordt afgewerkt met een zwarte of witte poederlak. De verschillende louvers laten u toe het profiel de identiteit te geven die u zoekt.